четвер, 7 березня 2024 р.

 

Весна, кохання, квіти, жінка.


Прекрасне створіння – жінка. Одним поглядом може викликати велике почуття.  Тому що все високе в людині – від жінки. Вона дає життя, леліє, зігріває, допомагає зробити перші кроки. Жінка – порадниця й захисниця. Її сила безмежна.

 До Міжнародного  жіночого дня  в міській  бібліотеці –філії №1 оформлена  виставка – ілюстрація «Жінка. Мати. Господиня».

 Перший розділ «Коли поет – ще жінка й мати, він може з Богом розмовляти» розкриває імена талановитих поетес, знайомить з їх творчістю і пропонує насолодитися гармонією поетичного слова.


Другий розділ  «Вони вершили долю світу і країн» несе інформацію про жінок, які залишили помітний слід в історії. Для цього вони використовували свої кращі якості - розум, енергію, силу волі, талант і, звичайно ж, жіночу чарівність. Тому даний розділ присвячений саме таким жінкам. Великі княгині, цариці, імператриці, знамениті і забуті, вони своїми долями відкривають багато таємниць минулого. Представлена література  розкриває різноманітну жіночу сутність. Адже жінці під силу великі справи.

Наступний розділ  містить літературу про найславетніших жінок нашої землі від стародавніх часів й до наших днів. І яка жінка світу зрівняється з українкою – вродливою і співучою, ніжною і вірною, талановитою і чудовою людиною, господинею і рукодільницею, Берегинею і Матір’ю? Про українську жінку сказано і написано немало.  

В четвертому  розділі «Жінка в світ приходить для любові» розміщена література про жінок, які були коханими, красивими, музами для чоловіків, ніжними та неперевершеними. Адже бути жінкою - це ціле мистецтво.   

 Вітаємо зі святом нас усіх, завітайте до нашої бібліотеки! На нашій виставці ви знайдете різноманітну літературу і обов‘язково зможете підібрати собі щось цікаве та корисне.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар