вівторок, 26 березня 2024 р.

 

Рідний дім

Тиждень дитячого читання в бібліотеці-філії №3 розпочався з теми рідного дому.


Рідний дім! – це місце, куди завжди хочеться повертатися! Для кожного з нас це особисті потаємні поняття!

За допомогою інтерактивних методів ми проговорили разом з нашими юними відвідувачами тему рідної домівки. Для когось це тепло і затишок, для когось мамина ласка, для когось дідусева мудра порада та татова підтримка а для когось це читання улюбленої книги в улюбленому затишному закуточку. А ще рідний дім - це сімейні традиції, зустрічі в колі родини, вірні друзі та домашні улюбленці. А спільний наш дім – це наша рідна країна!


Кожне слово та асоціація – це ніби цеглинки, з яких будується відчуття рідної домівки. Отже, використовуючи такі "цеглинки" ми збудували дім, в якому тепло та затишно! А потім влаштували затише читання.

Книгою дня була книга Слави Світової "Потаємна суперсила" - про дівчинку Ніну, яка мріяла стати супергероєм, про дім, про родину, про добрі вчинки та про суперсилу, яка живе в кожному з нас!


В завершенні бесіди ми разом з юними відвідувачами перемістились в творчу майстерку нашої бібліотеки та виготовили символічні будиночки, які нагадують нам про тепло, затишок та повернення до рідного краю!

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар