субота, 21 травня 2022 р.

 

День Європи

   


На сьогодні наша країна дуже тісно пов’язана з багатьма країнами Європейського Союзу як у економічному співробітництві, так і культурними і родинними зв’язками. Тому своє майбутнє українці пов’язують з як найшвидшим вступом до європейського товариства.

   З нагоди відзначення Дня Європи працівники бібліотеки-філії №3   підготували викладку європейської літератури «Європа на вістрі пера», яка відкрила все різнобарв'я найкращих письменників європейських країн. Провели євроквест «Будьмо знайомі Європа». Під час якого діти мали можливість ознайомитися з цікавими фактами країн Євросоюзу в ігровій формі. Маршрут подорожі складався з різних зупинок: «Впізнай країну за описом», «Архітектурні пам’ятки ЄС», «Літературна»… Євроквест  викликав неабияке зацікавлення і учасники не лише показали свою ерудованість, але і дізналися чимало нового.


Завдяки проведеному заходу діти упевнилися в тому, що Україна – частина Європи, країна, якою ми всі пишаємося.Також долучилися до флешмобу «Дива європейських країн» створивши відеоролик «Країна лицарів та містичних історій – Шотландія». День Європи - це гарна нагода дізнатися більше про Європу, зібратися разом та розважитися. 

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар