неділя, 15 травня 2022 р.

 

Гарні книги для всієї родини

   Родинні читання були і залишаються невід’ємною частиною проведення дозвілля разом із близькими і рідними членами родини. З давніх-давен завжди в кожній сім’ї читання та переказ книг були на першому місці, вони могли надихнути прекрасні почуття в складні людські відносини. Тому тільки спільними зусиллями бібліотеки і сім’ї можна підтримати бажання читати, домогтися, щоб книга стала бажаною і потрібною в кожному домі.

   Для тих, хто читає всією родиною працівники  бібліотеки–філії №3 підготували книжкову виставку-рекомендацію «Мудрість книг єднає родину» (до Міжнародного  дня сім’ї), на якій представлені книги різноманітної тематики. Знайомлячись з виставкою користувач може віднайти для себе багато цікавого з психології людських відносин та взаємовідносин в сім'ї, поради з питань виховання дітей, художню літературу від класики до сучасних авторів у вподобаннях українських родин: батьків та їх дітей.

   Ми  вітаємо всіх зі святом та бажаємо міцної дружної родини і сімейного затишку. Нехай у всіх родинах завжди живуть любов, терпіння і повага! Ми чекаємо на Вас у нашій книгозбірні.

Немає коментарів:

Дописати коментар