вівторок, 4 квітня 2023 р.

 

Нові ноутбуки – вам в допомогу!


Цифровізація означає перехід людства до нового типу грамотності, культури, технологій. Це – процес упровадження в усі сфери життя цифрових приладів, технологій, сервісів. Звичайно ж, вона захоплює і бібліотечну сферу, яка є втіленням, носієм і популяризатором цифровізації. Тож  наша міська бібліотека-філія №1 теж має таку можливість надавати безкоштовні електронні послуги  завдяки   новим ноутбукам-трансформерам, які нам надала ГО "Спортивно-патріотична організація "Патріот" для впровадження проекту.

Найчастіше наші користувачі  користуються  новими сучасними додатками , а також порталом Дія.  Серед інших популярних послуг – такі, що стосуються особистого транспорту, отримання паспортів та  отримання субсидій, пенсійного забезпечення, приватного підприємництва, оподаткування  та отримання інформації з державних реєстрів.


З повномасштабною війною з’явилися нові виклики: як зареєструвати статус ВПО, отримати допомогу від держави, захистити свої акаунти в соцмережах тощо. Діти теж розвиваються: їм  подобається  створювати різні малюнки в програмі  paint.net, залюбки  переглядають  улюблені мультфільми  та займаються  за допомогою  платформ Google Classroom  та Zoom.

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар