понеділок, 10 квітня 2023 р.

 

Суботня зустріч


Суботню літературну зустріч з письменницею Вікторією Семененко у просторі підтримки «Важлива» (ініціаторка та організаторка Ірина Варакута) відвідали завідуючі бібліотеками – філіями №1 і №2 МЦБ Знамянської міської ради. Було цікаво, пізнавально, приємно і радушно.

Познайомились з чудовими людьми. Письменниця розповіла про життєвий шлях, із його щасливими хвилинами і не дуже, кропітку працю і щасливу родину. Потім почали відкривати для себе творчість авторки, як скарбничку натхненності.


Книжки переважно, для жіночої аудиторії, але письменниця запевнила, що чоловіки крізь призму її оповідань зможуть краще зрозуміти жінок, їх вчинки, поведінку. Далі слухали історії з книг «Назавжди» - історію про жінку, яка поїхали в Карпати писати книгу, чекала дзвінка від свого шкільного друга, поїхала з ним на війну; «Сестрині секрети» - листа від батька мамі однієї з дівчаток, де просив її приїздити до рідних в село; «Вона першою все сказала» - про спогади жінки в батьківській квартирі і любов до моря. Потім були відповіді на питання, придбання і дарування книжок із особистими побажаннями від письменниці. Завершилась зустріч спільними фото.

Немає коментарів:

Дописати коментар