субота, 1 квітня 2023 р.

 

Тиждень дитячого читання

   


Щороку хвилююча мить чарівної весни приносить до бібліотек України традиційне і довгоочікуване свято — Всеукраїнський тиждень дитячого читання – час, сповнений дивовижного книжкового розмаїття, свято тих, хто творить книгу, і тих, хто любить читати, дні веселих пригод і літературних відкриттів. Цього року Тиждень дитячого читання в бібліотеці-філії №3  проходив під гаслом «Непереможна та єдина читацька Україна».

Він був наповнений зустрічами з найулюбленішими дитячими книжками, літературними подорожами,
 іграми та вікторинами, різноманітними  конкурсами. Бібліотекарі провели різноманітні цікаві заходи для своїх юних користувачів : розважально-пізнавальний квест «Пограємо-відгадаємо», діти взяли участь у таких станціях «Слідопит», «Казковий експрес», «Казкознавці», «Шифрувальник», «Літературна», «Творча»; літературна розважалочка «Розмалюю я героя», учасники заходу переконалися, що життя без книг важко уявити.

Адже вони вчать нас добру, розвивають фантазію й уяву, запрошують у прекрасний світ радості, навчають оптимізму і справедливості
; book-fresh «День народження у книги», присутні з задоволенням слухали казкові історії, якi їм розповідала бібліотекар, відгадували загадки, відповідали на запитання літературної вікторини, брали участь у конкурсах та майстер-класі. Діти з задоволенням провели свій час в книгозбірні, де дізналися багато цікавого і корисного. Час пролетів швидко і весело. Після закінчення заходу діти змогли взяти книгу додому, щоб ще раз поринути в чудовий світ чарівних казкових історій.

   Книжкові відкриття, зустрічі з новими книгами, ігри, вікторини,майстер-класи,  нові друзі, з якими весело та цікаво читати і творити разом у команді – таким був Тиждень дитячого читання у нашій бібліотеці.

 

 

 

 

 

 

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар