середа, 22 травня 2024 р.

 

Бібліопростір сімейного читання


До Дня сім'ї бібліотека-філія 3 підготувала для своїх відвідувачівбібліопростір сімейного читання, до якого увійшли:

-    бібліоквест "Книжковий лабіринт";

-     книжкова виставка;

-     інтерактивні ігри літературної тематики.


Учасники не лише пригадали улюблених героїв з відомих літературних творів, а й потренували свою пам'ять, увагу та швидкість у знайти правильну відповідь.


На одній з локацій бібліопростору було розгорнуто виставку дитячих робіт та малюнків "Моя родина – це вся Україна" та продовження виставки робіт мам-рукодільниць "Теплих маминих рук творіння".


В творчій майстерці бібліопростору сімейного читання бібліотека-філія 3 пройшла година арт-терапії. Згідно тематики дня, темою творчого заняття було створення "Родинного дерева" у вигляді аплікації з фетру.


Зображення "Родинного дерева" візуалізує родинні зв'язки різних поколінь, дає розуміння сімейних цінностей, Імена членів родини оформлені у вигляді сердечок, що говорить нам про таке важливе почуття у сім'ї, як любов. Матеріал та кольори також обрані не випадково - приємний на дотик фетр, теплих, яскравих кольорів асоціюється з теплом та затишком у родинні.

Атмосфера бібліопростору сімейного читання об’єднала наших читачів в колі теплого спілкування, надала заряд приємних емоцій, сприяла психологічному розвантаженню та культивації сімейних цінностей, які лежать в основі міцних родинних стосунків.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар