неділя, 16 липня 2023 р.

 

Настрій Перемоги!


День української державності встановлено Указом Президента від 24 серпня 2021 року. Ця пам’ятна дата акцентує увагу на спадкоємності України від держави Володимира Великого з її столицею в Києві. З нагоди державного свята міська бібліотека-філія№1  запросила   дітей   на майстерню  творчих сердець «Мандруємо Україною» в рамках проекту «Мистецькі вихідні». 

З великим задоволенням  усі  робили аплікації у вигляді  букетика  із жовто-блакитними  пелюстками     та   символічними голубами.  Також  дітвора творчо підійшла до малюнків. Вони малювали безкрайнє чисте мирне небо та  жовті поля з пшеницею, соняхами , а ще наші чудові ставки з качатами, райдужну веселку  та  ліси і гори на які багата наша Україна. 

Наша активна юна
, Логвін Софійка,  навіть намалювала  малюнок під назвою «Настрій  Перемоги». Вона зобразила кольоровими фарбами  козака  з українським прапором верхи на коні. Це було дуже зворушливо! Школярі свої творчі роботи з підписами «Повертайтесь живими!  Слава Україні! Героям слава!», «Воля та Перемога!»  вирішили подарувати та надіслати  своїм братам, дідусям та татам, які захищають нашу країну від рашистів.

 

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар