неділя, 31 липня 2022 р.

 Літо веселих читайликів


Літо у дитячому відділі центральної бібліотеки — це дружній, комфортний простір, здатний зробити відпочинок дітей активним, пізнавальним та веселим. Тут є всі умови для цікавого і корисного дозвілля.

Бібліотекарі порадять гарну книжку, запропонують  погратися в настільні ігри, помалювати та відвідати майстер клас, де можна навчитися виготовляти різноманітні сувеніри.


Ніжні квіткові композиції з морських мушель, різноманітні рамки для фото та малюнків з картону, казкові птахи – жар-птиці  створюють своїми руками маленькі непосиди,  вкладаючи  у них свою фантазію, а головне – мрію про мирне небо, лагідне море та щасливе дитинство. Приємно, що до постійних відвідувачів долучаються і гості, які вимушено оселилися в  нашому місті.


Центральна бібліотека Знам’янської міської територіальної громади не тільки «дім» книг, а й територія захоплюючих і веселих розваг. Жвава атмосфера радості і веселощів, яка панує в дитячому відділі, підтверджує, що відпочинок у наших читайликів  вдався! Бібліотека - чудовий майданчик для творчого, дружнього, спільного проведення свого, вільного від навчання, часу.

Немає коментарів:

Дописати коментар