середа, 13 липня 2022 р.

 

                                Літературно – книжкові посиденьки                                                                         

   


Щоб цікаво і головне  з користю  діти проводили свій вільний  час працівники юнацької бібліотеки потурбувались про цікаве дозвілля і підготували для них літературно-книжкові посиденьки «Книга збирає друзів».                                               Під час заходу бібліотекар познайомила  дітей з книжковими  цікавинками: найдорожчою книгою світу, найтовстішою друкованою книгою у світі та найважчою. Презентувала  книгу Ірени Карпи «День білок»  яка сповнена пригод і гумору,  карколомних поворотів і складних ситуацій , з яких хоробро виплутуються герої книги.

Ця книга  - історія про те , що насправді є цінним у житті і як важливо вміти боротися за свої права , незалежно від того,  хто ти : дорослий , дитина чи лісове звірятко. Ознайомила з книгою  Ганни Буяджи «Таємний орден Великого Ската» в якій йдеться  про історію незвичайної дівчинки , яка наслідувала звуки природи і головне – вміла слухати і співати серцем. Яка навчила своєму мистецтву інших дітей і разом друзі змогли створювати справжні дива та змінювати світ на краще.

 Діти поділилися своїми враженнями від прочитаних книг, а потім ознайомились з запропонованою викладкою нових книжок.. Читали їх і спілкувалися.  Діти були задоволені. Свій вільний час  вони провели цікаво і з користю.

 

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар