вівторок, 4 червня 2024 р.

 

Світ щасливого дитинства


Інтерактивний майданчик "Світ щасливого дитинства" до Дня захисту дітей розгорнула Бібліотека-філія на локації біля міського Палацу культури. Тут на дітей чекали ігри, пазли, яскравий конструктор, різнобарвні олівці, кольорова крейда, мильні бульбашки, а ще цікавий майстер-клас! Разом з працівниками нашої бібліотеки дітки із захопленням виготовляли яскравих метеликів та симпатичних бджілок, використовуючи при цьому елементарні форми деталей - кружальця та сердечка. Для більш дорослих - книжкові закладки в техніці скрапбукінгу, доповнені зі зворотної сторони QR-кодом нашої бібліотеки, щоб бути в курсі наших книжкових анонсів на літо!

         Неодмінним атрибутом на нашому майданчику була книжкова виставка, де діти могли ознайомитись з книгами відомих українських та зарубіжних письменників та, завітавши до нашої бібліотеки, взяти їх для домашнього читання під час літніх шкільних канікул.


Яскравим елементом інтерактивного майданчику, який привернув увагу багатьох відвідувачів став постер «Світ очима дітей», де діти самі, чи за допомогою дорослих залишали свої автографи про участь у дитячих творчих колективах, привітання та побажання, і найголовніше – написи із вірою у Перемогу та підтримкою ЗСУ.

         Ну і фотосесія на згадку біля повітряної кульбабки!

        


Працівники бібліотеки-філії 3 завжди раді вітати всіх діток в нашій бібліотеці, сприяти їх читацьким інтересам, розвивати їх творчі здібності та збагачувати духовний світ і зробити їх трішечки щасливішими! Діти – це наше майбутнє. Зі щасливих дітей виростають щасливі дорослі, які здатні зробити цей світ кращим. Нехай у кожної дитини, не дивлячись на наше складне сьогодення, буде безтурботне дитинство, сповнене радістю і любов'ю.

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар