неділя, 15 січня 2023 р.

 

«Батьківський клуб»

       Для кожного українця, більшою чи меншою мірою, життя змінилося в один день — 24 лютого 2022 року. Тривожність, невизначеність у завтрашньому дні, переживання за рідних і друзів тримають нас у стані постійного стресу. І справитися із цим стресом під силу далеко не кожному.


Зустрічі в «Батьківському клубі» з психологами з Міжнародної гуманітарної організації «Лікарі без кордонів» допомагають упорядкувати психологічний стан і навчитися боротися зі стресом під час війни, яким би непростим завданням це не здавалось.

    


Обговорюються і  питання здорового харчування дітей. Інформаційний діалог відбувся з цікавою співрозмовницею, яка вимушено, через війну залишила свою улюблену роботу і маленьких пацієнтів у Лисичанську - з лікарем-педіатром Галиною Сергіївною Запорожченко.

Мами і бабусі отримали безліч корисних порад, мали змогу поставити запитання та поділитися досвідом. А дівчатка зрозуміли, що необхідно самостійно робити вибір на користь якісних, поживних і здорових продуктів.

  


  Тему безпечної поведінки, мінної безпеки цікаво розкрив провідний інспектор ВЗНС Кропивницького РУ ГУ ДСНС України у Кіровоградській області Шмалько Юрій.

Немає коментарів:

Дописати коментар