четвер, 2 червня 2022 р.

 Літо – 2022: разом до Перемоги!


День захисту дітей - міжнародне свято, яке відзначається 1 червня. Це свято створене з метою нагадати нам, що діти - це самостійні особистості зі своїми страхами і проблемами. Всі діти потребують підтримки та захисту від дорослих. Особливо важливим це свято здається під час війни, коли багато дітей стали сиротами, позбулися будинку або поїхали з рідної домівки. Саме в цей день бібліотеки   Знам’янської міської територіальної громади  долучилися до   обласної дитячої акції «Літо – 2022: разом до Перемоги!» , яка спрямована на промоцію читання та організацію дозвілля дітей. Працівники бібліотек підготували і  провели для маленьких читачів різноманітні і цікаві заходи.


Емоційний заряд енергії отримали маленькі користувачі центральної бібліотеки під час розважально-ігрової програми «Світ дитинства кольоровий». Залюбки грали в рухливі ігри, малювали, переглядали книжечки та відгадували загадки.


Майстер - клас «Квітка Фантазії», участь в якому прийняли  користувачі бібліотеки та переселенці, відбувся в  юнацькій бібліотеці.  Учасники плідно попрацювали і створили гарні квіти в техніці аплікації. Ця робота захопила присутніх бо вона несе в собі тепло і спокій.


Юні художники, не по-дитячому «глибокі» в своїх роздумах, прийняли участь у вернісажі малюнків «Природа очима дітей», який для них організували бібліотекарі міської бібліотеки-філії №1. На мальовничих пейзажах виділялось головне – синє небо та безкраї золоті лани України  над якими безтурботно кружляють і співають птахи.


Малеча відвідала лавочку читалочку «Читаємо із малятами і звірятами» у парку смт. Знам'янка Друга, на яку гостинно їх запросили працівники бібліотеки-філії №2. Малята на вибір брали книжечку, вибирали персонажі із лялькового театру та артистично читали уривок казочки. Ідея всім сподобалася!


Море задоволення і незабутніх вражень отримали діти, для яких працівники бібліотеки-філії №3 провели  biblio-miks «Book summer»: книжкова виставка «Барвистий світ дитячої книги»,  лото-вікторина «В гостях у казки», майстер-клас «Шалена бджілка».

Активно, весело та корисно пройшла година розваг «Канікул пора, радіє дітвора» в селі Петрове в бібліотеці-філії №4. Діти відгадували загадки, приймали участь у конкурсах та іграх.

Бібліотекарі Знам’янської міської територіальної громади підтримують, розуміють і турбуються про своїх маленьких користувачів, бо вони  це безмежна щирість, відвертість та сонячні посмішки. Нехай буде мирним і щасливим життя у кожної дитини!

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар