субота, 18 червня 2022 р.

 

День батька в Україні

   


У неділю, 19 червня, ми відзначаємо День Батька. Це свято на честь усіх батьків, свято поваги та вдячності чоловікам, які піклуються про своїх дітей. Його заснували саме для того, щоб наші татусі усвідомили, як сильно вони впливають на власних дітей. Адже бути гарним батьком – найбільш відповідальна і потрібна робота в житті чоловіка. Стати прикладом для сина і добрим чарівником для дочки. Навчити, розповісти, захистити, пояснити і зробити все це з любов’ю і терпінням – таке може тільки справжній тато. 

    Напередодні свята в бібліотеці-філії №3 пройшла майстерня одного дня «Вітаємо рідного татуся». Захід перетворився   на живе та активне обговорення. Та це й зрозуміло, адже тато – людина особлива. Діти наперебій розповідали про своїх татусів чи дідусів, їхні захоплення, ділилися своїми враженнями який же повинен бути сучасний татусь, і звичайно пограти в улюблені ігри. Були цього дня також і оплески на честь батьків, адже вони з честю захищають нашу Батьківщину.


Усіх батьків України вітаємо з Днем батька! Миру, злагоди, здоров’я вам! Будьте завжди опорою, порадниками та помічниками для своїх рідних.

Немає коментарів:

Дописати коментар