неділя, 16 лютого 2020 р.


День святого Валентина в бібліотеці
       
14 лютого весь світ святкує День Св. Валентина.  Для кожної людини цей день – особливий. Головне, щоб  він  був  пронизаний щирістю почуттів і теплом люблячого серця.  
  
 З нагоди цього романтичного свята бібліотекарі  Знам’янської  міської  бібліотеки – філії №3 підготували амурний калейдоскоп: книжкова виставка «Під знаком Купідона», де були представлені книги зарубіжних та українських письменників про початок всього сущого – любов, яка надихала відвідувачів долучитися до акції «Моя улюблена книга», також відвідувачі нашої бібліотеки з захватом підходили до «Бібліопередбачень».
Для молодших користувачів бібліотеки провели розважально-пізнавальну годину «Стріла Амура» (учні 4-Г класу НВК «Знам’янська ЗШ
I-IIIст.№2-ліцей класний кер.Крот Н.І., та 4-В класний кер.Яндович Л.М.) Спілкуючись з дітьми з'ясувалося, що це одне із найулюбленіших їхніх свят. Учасникам розповіли історичні  факти виникнення свята та «валентинок»,  відповідні легенди та традицій святкування у різних країнах, а вони в свою чергу читали вголос вірші про дружбу, брали участь в конкурсах та майстер – класі «Тобі дарую «валентинку».
   Ось так по-біб­лі­отеч­но­му від­бу­лося свято  - День свя­то­го Ва­лен­ти­на!

Немає коментарів:

Дописати коментар