неділю, 9 серпня 2015 р.

Мистецькі вихідні – продовжуються!
        Літо у розпалі і час літнього відпочинку у дітей та дорослих ще триває, але у спілкуванні з книгою не повинно бути жодних перерв. Адже, книга – це один з головних засобів навчання, розвитку та душевної насолоди.

     В рамках проекту «Мистецькі вихідні» працівники міської бібліотеки-філії №3 запросили відпочиваючих біля міського палацу культури на бібліотурне. Під час якого, дорослим, дітям, мамам з малими дітьми, бабусям пропонували  посидіти на природі, поспілкуватись, почитати книги, переглянути пресу. Для тих, хто любить слухать – читали казки вголос. І навіть пропонували проявити свої акторські здібності, відтворивши казку у ролях.
     Учасники гри «Спорт – релакс» продемонстрували свої спортивні досягнення із  скакалкою та м’ячем. Гра  завершилось радісними оплесками та вигуками, тому що перемогла дружба.

    Бібліотека – це місце, куди людина може прийти в будь-який час, насолодитися книгою, поспілкуватися з друзями, однодумцями. Це не лише місце для читання, а й центр дозвілля, місце для навчання, роботи, розваг та відпочинку. А якою бібліотека буде в майбутньому? На це питання залишали записи свого бачення бібліотеки майбутнього на плакаті «Бібліотека майбутнього».
Бібліотурне було цікавим і змістовним.



1 коментар:

  1. Слухати казки, коли хтось читає вголос, приємно не лише дітям.

    ВідповістиВидалити