неділю, 23 серпня 2015 р.

Квітковий настрій
Серветка - проста і необхідна річ на столі.  А ще вона унікальна сировина для створення неповторних виробів. Це необмежений грунт для фантазії, адже за допомогою звичайної серветки створити можна будь-які форми.  Наприклад, зробити квіти з серветок своїми руками, достатньо лише пари-трійки серветок, ножиць і умілих ручок, а також проявити трохи наполегливості і терпіння. Матеріал цей на сьогоднішній день доступний, недорогий, приємний у використанні.

Міська  бібліотека-філія №3  запросила всіх бажаючих на майстер-клас «Квітковий настрій» в рамках проекту «Мистецькі вихідні», щоб  провести вільний час цікаво та з користю. Діти брали різнокольорові серветки, складали їх певним чином, давши волю фантазії і створювали гарні квіти, котрі були схожі на хризантеми, піони, гвоздики. Вони використовували свої вироби  як у якості прикрас до зачісок, вбрання так і у вигляді самостійних подарунків.
Квіти з серветок виходили  просто чудові. Тому учасники  заходу в  захваті зробили по декілька поробок. А потім  з кольорових журнальних картинок всі навчилися виготовляти оригінальні і одночасно дуже прості паперові метелики, котрі  дуже гарно пасували до  квітів.

Діти  ще довго  не хотіли залишати читальний зал бібліотеки. Тому можна зробити висновок, що цей захід пройшов на «Ура!».




1 коментар: