четвер, 6 серпня 2015 р.

Перші кроки до бібліотеки
         Безмежна сила книги. Без неї людина сліпа, адже з дитячих літ книжка допомагає зрозуміти світ, що нас оточує, вона розповідає нам про історію рідного краю, звичаї, традиції… Книга – мудрий друг і порадник, вона, не вміючи говорити, розповідає нам про пригоди і подорожі, про чудеса, про навколишній світ. В ній зібрана мудрість усього людства, яка передавалася із покоління в покоління і дійшла до наших днів.

       До дитячого відділу міської бібліотеки-філії №3 завітали дошкільнята з дитячого садочку «Сонечко» (вихователі: Мельникова Олена В’ячеславівна та Жабіна Анна Олександрівна). Для них була проведена екскурсія по бібліотеці, бібліотекар провела бесіду з демонстрацією існуючих книг: маленьких і великих, товстих і тонких, різнокольорових, ознайомила з дитячими журналами «Пізнайко», «Малятко», «Яблунька», «Кенгуру», «Велика дитяча газета». Діти відповідали на питання  вікторини «Відгадай казкового героя», пограли у гру «Рукавичка», інсценізували казку «Ріпка». На закінчення екскурсії дітям запропонували переглянути відео «Бібліотечна пісенька».
    
  Мета екскурсії полягала у розвитку інтересу до читання, бажання слухати, виховувати охайність до книги, а найголовніше – викликати бажання стати активними читачами.



1 коментар:

  1. Для дітей - це була не просто екскурсія, а ціле свято! Дякуємо!!!

    ВідповістиВидалити