вівторок, 17 вересня 2024 р.

 Діалоги безпеки


Діалоги безпеки в рамках проекту «Амбасадори безпеки» в бібліотеці-філії 3 з ароматом лаванди - це неймовірно цікаво проведений час змістовного дозвілля, місце для спілкування, відновлення ментального здоров'я та підтримки.

Цікава та захоплююча настільна гра "Вибір" набула неабиякого інтересу учасників нашого заходу, допомогла краще зрозуміти важливі моменти соціальної взаємодії, гендерної рівності, екосвідомості, сприяла розвитку комунікаційних навичок та розуміння загальнолюдських моральних цінностей.


Під аромат лаванди в тематичній майстерні на гостей чекав цікавий майстер-клас з виготовлення еко-свічок. Скручування свічок з листів натуральної вощини, яка вилучає витончений аромат меду - це не лише естетичний, творчий, а й справжній терпевтичеий процес!

Атмосферу заходу доповнили мотиваційні плакати з котом Інжиром, які разом з лавандовим наповненням нашої локації створили тематично-мотиваційну фотозону.


Цей вечір став простором для спілкування, натхнення та взаємодії. Ми дуже рді,, що можемо разом створювати такі моменти, що об’єднують і надихають на нові звершення.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар