вівторок, 17 вересня 2024 р.

 

«Книжкове рандеву»


З нагоди завершення сезону "Мистецькі вихідні" 2024 бібліотека-філія 3 влаштувала для своїх юних відвідувачів справжнє "Книжкове рандеву"! Адже влітку діти прочитали чимало книжок!


Зустріч з книгою відбулась на облаштованій в бібліотеці локації, де ми зібрали найбільш популярні для читання влітку книги та запропонували нашим відвідувачам поділитись враженнями про одну із прочитаних книг!


Також на фліпчарті ми створили коллаж із фотографій, які нагадали нам та нашим читачам про найцікавіші яскраві моменти наших "Мистецьких вихідних". Скільки зворушливих теплих емоцій відчули ми, переглядаючи фото! Деякі з цих фото увійшли до складу листівки "Палітра враажень", які ми виготовили для наших юних відвідувачів та подарували їх разом з наборами фломастерів на знак подяки за участь у наших заходах та з метою мотивації розвивати свої творчі здібності.

На згадку про "Мистецькі зустрічі" та сьогоднішнє рандеву, ми разом нашими відвідувачами влаштували фотосесію! Адже сьогоднішня зустріч - це ще одна незабутня сторінка "Мистецьких вихідних" 2024!

 

Немає коментарів:

Дописати коментар