вівторок, 2 липня 2024 р.

 

Бібліо-weekend в Бібліотека-філія 3!

 


"Проведи літо з книгою" - саме так звучала тема чергових "Мистецьких вихідних". Адже літо - не лише пора шкільного відпочинку, а й час змістовного дозвілля, у якому книга посідає важливе місце!

"Мистецькі вихідні" були присвячені розмові про книги і розпочалися вони з "Літературної розминки"! А далі, вікторини "Відгадай літературного героя", "Книжковий ланцюжок", "10 книжкових запитань" створили атмосферу занурення всіїх учасників у чарівний світ книги!


Наші юні відвідувачі під час зустрічі не лише, поринули у світ книжок, пригадали літературних героїв, а й ознайомились з новинками на полицях нашої бібліотеки, та й дізналися про "27 причин прочитати книгу"!

Серед книг, з якими сьогодні ознайомились наші відвідувачі та які були рекомендовані для літнього читання, книги: Анни Коршунової "Комп і компанія", Андрія Кокотюха "Гімназист і чорна рука", А.Аудгільд-Сульберга "Супер круті догралися", Еггі Мортон "Королева таємниць", Елеонор Портер "Поліанна", Мії Марченко "Місто тіней" та інші.


А щоб читання було цікавішим, діти разом з бібліотекарями виготовили книжкові закладки. На зворотній стороні закладок зображено QR-код головної сторінкиї бібліотеки-філії 3, за яким завжди можна дізнатись про книжкові новинки та анонси книжок на полицях нашої бібліотеки.

Отже! Якщо не знаєте 27 причин прочитати книгу – тоді обов'язково завітайте до нашої бібліотеки, дізнайтеся про користь читання та проведіть літо з книгою! А ще отримайте у подарунок цікаву закладку з QR-кодом щоб бути в курсі новинок нашої бібліотеки.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар