середа, 6 грудня 2023 р.

 

«Ой, хто, хто Миколая любить…»


День святого Миколая – одне з найулюбленіших дитячих свят, з яким пов’язані дитячі мрії та сподівання, яке дітлахи чекають не менше ніж Новий рік.

     Щоб розширити знання про життя святого Миколая та на його прикладі виховувати у дітей доброту, чуйність, гуманність та милосердя, у Знам’янській міській  бібліотеці –філії №1 бібліотекарі провели з дітьми молодшого та середнього шкільного  віку  святкові посиденьки «Миколая я люблю» .


Завідуюча бібліотекою  Алефірова Світлана познайомила дітей з легендами та переказами в яких розповідається про Миколая, історію його дитинства та життя. А діти переглянули  книги, які були представлені на книжково – ілюстративній виставці «Розкажу Миколаю про що я читаю» . Дівчатка і хлопчики подивилися  цікавий мультфільм про Святого Миколая із серії «Різдвяна казка», а ще  під руханку «Джига – сніга» весело виконували рухи танцю пінгвінчиків. Діти написали святкові листи, щоб надіслати святому Миколаю, який приготував заздалегідь кожному із них солодкі гостинці. Всі охочі сфотографувались на згадку про це свято біля книжкової виставки. Діти залишились задоволені і радісні від святкової атмосфери, яка прибувала в бібліотечній  залі.

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар