середа, 4 жовтня 2023 р.

 

Хай теплою буде осінь життя.


Якщо молодість життя можна порівняти з весною, то пора осені – це пора людей старшого та похилого віку. І у перший день жовтня ми відзначаємо День мудрих і зрілих; сивочолих і поважних; багатих роками і загартованих життям – День ветерана і людей похилого віку.

До цієї дати бібліотекарі міської бібліотеки – філії №1 провели для своїх читачів та майстринь  гуртка з рукоділля  годину спілкування «У срібнім сяйві прожитих років».  Працівники бібліотеки привітали усіх присутніх, подарувавши музичний подарунок –  українські пісні їх молодості,  пригадали, які книги вони читали, яку музику слухали, як відпочивали. Жінки з гуртка  надали свої  творчі роботи , виготовлені власноруч із бісеру  для виставки «Романтична осінь»,  яку організували в приміщенні бібліотеки.


Це були  дуже гарні жіночі сумки, пошиті у техніці печворк, декоративні побутові предмети, виготовлені  у техніці декупаж. Оригінально виглядали ляльки – шкатулки, домовички, косметички, в’язані крючком вироби і т.д. А ще на святі була представлена книжкова виставка нової літератури на тему: «Що читати цієї осені?» кожен обрав для читання свого улюбленого автора.

Бібліотекарі гостинно запросили усіх присутніх до солодкого святкового столу. Розповідали гуморески, ділилися веселими пригодами. Година спілкування пройшла в затишній та теплій атмосфері, де всі отримали гарний настрій.

Немає коментарів:

Дописати коментар