неділя, 1 жовтня 2023 р.

 

«Читай компанія мандрує регіоном»


Міська бібліотека – філія №1 приєдналася до обласної акції «Читай компанія мандрує регіоном» до Всеукраїнського дня бібліотек.  Бібліотекарі провели  голосні читання  на тему: «Читай як я, читай зі мною, читай краще мене».

 


В цей день  до бібліотеки завітали батьки та бабусі зі своїми дітьми та онуками, які є читачами бібліотеки. Вони із задоволенням читали  книги  сучасних письменників, таких як: Іван Андрусяк,, Леся Воронина,Тетяна Щербаченко, Олесь Ільченко, Володимир Винниченко, але особливо всім сподобалися казки Олександра Зімби. А їх у нього 27. Це віршовані казкові історії різноманітних пригод песика Бровка та котика Мурчика.

Школярі  ліцею «Свобода» мали змогу прослухати і переглянути відео із самим автором  в онлайн режимі, а також  усім присутнім  було цікаво слухати як бібліотекаря, так і маму і бабусю, які читали вголос, а потім  по черзі самі зачитували  найцікавіші  уривки  із цих творів.  А познайомиться із творами  дитячих письменників  допомогла організована бібліотекарями книжкова виставка «Сучасне, українське читай». Після прочитаного діти висловлювали свої думки і ділилися враженнями.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар