неділя, 3 жовтня 2021 р.

 

Святкова зустріч «Хай теплою буде осінь життя»

 1 жовтня у всьому світі відзначається День людей похилого віку, а в Україні це також і День ветерана.  Цей день – символ єдності і спадкоємності поколінь, прекрасна можливість сказати теплі слова подяки батькам і матерям, ветеранам війни і праці, пенсіонерам і всім літнім людям за вклад у розвиток країни, за багаторічну самовіддану працю, доброту і мудрість.


 


В бібліотеці-філії №1 пройшла святкова зустріч «Хай теплою буде осінь життя». Бібліотекар Холодова О.В.  розповідала гостям про історію виникнення цього надзвичайного свята,  читала вірші і просто по-дружньому спілкувалася з жінками, адже люди старшого покоління – це джерело народної мудрості, невичерпна енергія, оптимізм, практичний життєвий досвід та активна громадянська позиція – все те, що вони передають нам у спадок.  У цей святковий день працівники бібліотеки побажали своїм читачам поважного віку – здоров’я, безхмарного неба, сил та наснаги і далі дарувати тепло своїх посмішок усім нам.

 Хай теплою буде осінь життя, нехай осіння пора буде світлою, ласкавою, сповненою душевним теплом, увагою і турботою близьких і рідних!

 

Немає коментарів:

Дописати коментар