суботу, 7 грудня 2019 р.


Протидія булінгу
       
        В рамках акції «16 днів проти насильства» в міській юнацькій бібліотеці пройшла година спілкування  «Булінг в молодіжному середовищі»  для учнів 9-Б та 11-Б класів (кл.кер. Григор’єва Н.П. та Пироженко Л.І.) НВК «ЗШ І-ІІІ ст. №3-гімназія». На захід був
запрошений фахівець із соціальної роботи Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Білокамінська О.М. Під час зустрічі фахівець шляхом відкритої розмови, за активної участі учнів, допомогла з’ясувати види та ознаки булінгу, розповіла про відповідальність за вчинення  булінгу.   Діти були досить активними  та задавали багато питань.
В ході спілкування учні отримали відповіді на питання: чому булять? Що робити, якщо булять тебе і якщо булять іншого?  Як захистити себе від боулінгу? Була запропонована практична гра, під час якої учні отримали для прикладу історію з життя дітей та самостійно визначили вид булінгу, хто потерпає від булінгу та хто вчиняє його. Крім того присутнім  було запропоновано переглянути декілька відеороликів про булінг.


Немає коментарів:

Дописати коментар