суботу, 30 листопада 2019 р.


                                                    В країні доброти
      1 грудня ми  відзначаємо Міжнародний день інвалідів. Цей день нагадує всім про те , що у кожного є можливість допомогти та підтримати всіх тих , у кого життя складніше за наше.                                                                                                                          
  До цієї дати , та в рамках міського ХХУ Тижня дружби «Повір у себе» , працівники міської юнацької бібліотеки підготували та провели  урок доброти «До ближнього з любов’ю і добром»  для вихованців КЗ  «Знам’янська  спеціальна школа КОР»         (вих. Ягодзінська Л.О. та Гладка І.В.). 
Бібліотекарі  ознайомили дітей з основними поняттями добра. Запропонували переглянути  повчальні ролики про прояви доброти, які показали  присутнім , що справедливі вчинки та добро завжди допомагають іншим людям.   Діти прослухали красиву легенду про добро і усвідомили, що добро  живе у кожного з нас. А наскільки   збережеться  воно у серці впродовж життя , залежить від кожного з нас…                                                                                                         
 
Учасники заходу дійшли висновку , що ми живемо серед людей і повинні доброзичливіше ставитися один до одного. А на завершення бібліотекарі пригостили дітей цукерками. Діти були дуже задоволені.


Немає коментарів:

Дописати коментар