середу, 19 червня 2019 р.


Правила вивчаємо – неприємностей уникаємо.
  Кожній дитині цікаво пізнати світ, відкрити для себе щось нове та відвідати місця у яких ще не довелося побувати. Значна кількість нещасних випадків та злочинів трапляється саме з дітьми, які перебувають на вулиці самі або граються без нагляду дорослих у невідведених для цього місцях.

   З ціллю підвищення рівня обізнаності про правила безпеки під час літніх канікул  та в  межах проекту «Я маю право», бібліотекарі 
Знам’янської  бібліотеки – філії №3 запросили  головного спеціаліста  «Знам’янського бюро правової допомоги» Іванову  Анжелу, яка проінформувала дітей на тему:  «Правила вивчаємо – неприємностей уникаємо». Вона наголосила , що кожна дитина повинна знати про  важливі правила безпеки, також необхідно пам’ятати як поводити себе за відсутності дорослих та які місця для ігор є небезпечними для кожної дитини. Наприкінці зустрічі  нагадали, що в разі порушення прав можна звернутися до дорослих, працівників поліції або центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги та бюро провової допомоги.

Немає коментарів:

Дописати коментар