неділю, 2 червня 2019 р.


Міжнародний день захисту дітей.
1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей – одне з найбільших «дитячих» свят у світі. Це - свято дитинства, захисту життя, здоров'я і прав дітей. 
Припадає воно на вихідний, початок літніх канікул, тому міська бібліотека-філіал №1 розпочала  їх  з дня  веселих розваг «З нами літечко пограє» у рамках 7-го сезону проекту «Мистецькі вихідні». Для того, щоб відкрити двері в літо, завідуюча бібліотекою Алефірова С.М. запропонувала дітям зіграти в гру-загадку «Ключик від літа».
Потім грали в слайд-гру «Підбери потрібний фрагмент», де всі дружно давали відповіді на запитання вікторини «Скарбничка цікавинок».  Дуже цікавою видалась книжкова виставка-захват «Веселка книжкового літа», яка допоможе перетворити читання у радість, задоволення, в справжнє свято книжкових відкриттів. Біля виставки діти брали участь у бліц-вікторині «Швидко казку пригадай!».
А от розвиток уваги, спритності, навичок, кмітливості діти отримали, коли їм запропонували такі ігри-естафети: «Біг пінгвінів», «Копійка гривню береже», «Світлофор», «Кіт і миша», «Совонька», «Земля, вода, вогонь, повітря». Також активно відгадували хитромудрі загадки. Свято було веселим, різноманітним і цікавим. Всі пригостилися солодощами.


Немає коментарів:

Дописати коментар