суботу, 24 березня 2018 р.


Тиждень книги
   Всеукраїнський тиждень дитячої та юнацької книги - це чудова нагода для популяризації серед дітей та юнацтва читання, книги і власне бібліотеки, як скарбниці знань.

   У Знам’янській міській бібліотеці – філіі №3 тиждень розпочався заходом «Почитаємо, пограємо, казки відгадаємо», який пройшов у форматі Story- time. Захід відвідали учасники дитячого зразкового танцювального колективу «Веселка» ( худ.кер.Часник Т.М.).
  Бібліотекар Коломіченко Л.Д. ознайомила дітей із книгою  американського письменника Елвіна Брукса Уайта  «Павутиння Шарлоти». Діти із захопленням поринули у бурхливий вир пригодницької казки-повісті та отримали незабутні враження від мандрівки сторінками цієї  книги. Адже кожній дитині,як справжньому мрійнику, так хочеться цікавих пригод та веселих розваг! Наші гості із задоволенням взяли участь у майстер- класі  «Павучиха Шарлотта».

    На абонементі протягом тижня можна буде ознайомитися з виставкою-рекламою « Подорожуючи сторінками сучасної книги», яка  адресована  для юнацтва.
      Всеукраїнський тиждень дитячого читання завершується, але бурхливе і змістовне життя у нашій бібліотеці продовжується. Приходьте! Читайте!..
І все у нас з вами буде добре!


Немає коментарів:

Дописати коментар