понеділок, 18 травня 2015 р.

Українська молодь читає

За ініціативою Державної бібліотеки для юнацтва була оголошена Всеукраїнська молодіжна акція «Українська молодь читає», участь в якій беруть всі бібліотеки України, що обслуговують молодь, проводячи заходи, спрямовані на підняття статусу книги і читання.

Адже не секрет, що на сьогоднішній день існує велика проблема, яка полягає у небачені та незацікавленості  молоді у читанні. Це негативно впливає на розвиток молодої людини, знижує рівень освіти, культури, духовності. Стало зрозумілим, що бажання читати у молоді не постане саме собою, його треба прищеплювати і розвивати систематично.

У працівників  Знам’янської міської бібліотечної системи є  мета - поширення серед молоді позитивної думки про читання. Тож в рамках обласного етапу Всеукраїнської акції «Українська молодь читає» у всіх бібліотеках міста пройшли цікаві інформаційні заходи, оформлено ряд книжкових виставок та розроблено яскраві буклети, літературні путівники тощо.
 Бібліотекарі активно використовують нові форми роботи, комп’ютерні технології в роботі з молоддю, щоб привернути їх увагу до книги та читання. І ставлення молоді до читання в останні роки починає змінюватися в позитивну сторону. 




5 коментарів:

  1. А читати треба! Книга - то все наймудріше!

    ВідповістиВидалити
  2. можно подумать прям читают у берез....бред ребята.

    ВідповістиВидалити
  3. можно подумать прям читают у берез....бред ребята.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. в том и прелесть книги-что читать можно где угодно.чего вы придираетесь?

      Видалити