четвер, 7 травня 2015 р.

Наймиліше слово - мама
У останній місяць весни, у травні, коли природа Мати виряджає свою доню Землю в пишному уборі весняних квітів у дорогу життя, праці й радості, Україна відзначає надзвичайно світле свято – День матері.

У прекрасний сонячний весняний день, напередодні Свята матері, бібліотекар дитячого відділу Сатир Наталія, вела розмову з учнями ЗОШ №1 про найближчу людину для кожного – маму. Під час літературної години «Наймиліше слово – мама» бібліотекар познайомила школярів з історією свята та про святкування  в Україні. Разом з дітьми згадали прислів’я про маму, віші, легенди та пісні. А в кінці склали вінок добрих слів про маму, який вийшов яскравим, красивим та щирим. Адже діти вибирали гарні слова про своїх мам, бо з цим словом у них асоціюється все добре, щире, людське. 

Все  життя дивляться мами услід своїм дітям, вирядивши в люди. Стоять і дивляться. І бажають їм добра і щастя. Сподіваються від своїх дітей найвищих духовних злетів, бо й в останню хвилину думають про те, щоб діти їхні жили гідно серед людей і творили добро на своїй землі.

Немає коментарів:

Дописати коментар