вівторок, 21 листопада 2023 р.

 

До Дня Революції Гідності.


21 листопада ми відзначаємо День Революції Гідності і Свободи. Цей день – символ боротьби і перемоги, символ єднання заради найвищих ідеалів цивілізованого світу. Революція Гідності повернула людям віру у цінності свободи, гідності, та самопожертви, а також кинула виклик диктаторству, подвійним стандартам, корупції.

Значення тих подій неможливо переоцінити, адже протягом листопада 2013 –лютого 2014 років відбулося найважливіше для української нації – пробудження свідомості суспільства.


Міська бібліотека-філія №1 до цієї дати підготувала для молодих юнаків, які є читачами нашої бібліотеки, перегляд фільму на тему: « Революція гідності. Пишемо історію». Після перегляду фільму було обговорення його. Також завідуюча бібліотекою Алефірова Світлана зробила огляд книг по даній темі, які є в бібліотеці. Вона розповіла про те, що на   сторінках  сучасних книг закарбовано надзвичайно важливий період України і це допомагає всім нам згадати, побачити наскільки той час був епохальним кроком до зміни свідомості української нації. Революція Гідності сколихнула країну хвилею нечуваного патріотизму і показала важливість національної ідеї. Нині триває за неї боротьба.

 

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар