субота, 11 березня 2023 р.

 

Жінка - краси земної берегиня

  


З ледь відчутним весняним подихом приходить до нас чудове жіноче свято – 8 Березня. Цей святковий день несе у світ ніжність і красу. Адже усе найдорожче, що є у нашому житті – щастя, радість, надія та кохання – пов’язане з жінкою.

   З нагоди свята працівники бібліотеки-філії №3 підготували для своїх користувачів книжкову виставку-інсталяцію  «Ії величність – жінка».   В усі часи жінка була могутньою рушійною силою, яка надихала чоловіків. Заради неї розпочиналися війни, вершилися долі народів, створювалися шедеври. Протягом багатьох століть люди оспівували та прославляли в піснях і віршах образ матері - берегині чи коханої жінки, благословляючи її ім'я. Українки вже багато століть виявляють і велич почуттів, і талант материнства, і велич справ. Сьогодні українки теж не стоять осторонь перед війною та ворогом, захищаючи свою державу на полі бою. Можна навести чималий список жінок, які прославляли рідну землю. Це Леся Українка, Ліна Костенко, Катерина Білокур, Соломія Крушельницька Марія Заньковецька і багато-багато інших. Запропонована література представляє жінку, як найчарівніше творіння на Землі.

   Для вихованці закладу КЗ "Знам'янська спеціальна школа Кіровоградської обл. ради» бібліотекарі запропонували майстер-клас «Листівка для мами» В своїх роботах діти проявили старанність, творчість та безмежну любов до своїх матусь.

 

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар