четвер, 27 жовтня 2022 р.

 

Нам не забути днів війни


ДЕНЬ ВИЗВОЛЕННЯ УКРАЇНИ! Ми – українці пережили найстрашніші трагедії у світовій історії, які коштували мільйонів життів, і залишилися жити на своїй землі, відновили на ній свою державу. Це означає, що ми здатні перемагати. А перемога стала можливою завдяки героїзму, мужності та відданості українського народу. Ми пам’ятаємо, що той, хто захищає свою землю, завжди ПЕРЕМАГАЄ. Ця пам’ять робить нас сильнішими. Вона - запорука неминучості нашої ПЕРЕМОГИ СЬОГОДНІ.

   В рамках відзначення 78-ї річниці визволення України від нацистських загарбників працівники бібліотеки-філії №3 підготували для своїх користувачів історико-патріотичну книж.виставку


«Україна в полум’ї війни»  - книги про трагічні події та спогади фронтовиків, про мільйони українців, які стояли до останнього на передовій і за лінією фронту, для кого шлях на війні завершився під скромними обелісками і кому судилося повернутися живими, та провели годину пам’яті «Допоки пам’ять в серці не згасає». Затамувавши подих, діти слухали про злодіяння нацистів на окупованих територіях, про сумну статистику втрат, про визначну роль України і українців у Другій світовій війні. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять воїнів, які загинули в боях за визволення України. Ми-українці. Ми - здатні перемагати. У перемогу треба свято вірити.

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар