вівторок, 20 вересня 2022 р.

 

Вічний вогонь партизанської слави.

 


   22 вересня  в Україні відзначається День партизанської слави. Цей день яскраво відбиває і навіки утверджує непохитну волю, відважність кожного, хто в тилу ворога самовіддано захищав Батьківщину від нацистських загарбників. Саме цього дня хочеться висловити всенародну повагу до всіх захисників Батьківщини, які в роки Другої світової війни вели нещадну боротьбу в глибокому тилу ворога за право вільно та гідно жити на рідній українській землі.

    З нагоди відзначення цієї дати працівники бібліотеки-філії №3 у читальній залі організували для своїх користувачів розгорнуту  книжкову викладку-пам’ять «Партизанська слава повік не померкне». Друковані видання розповідають про підпільну діяльність в роки Другої світової війни та, зокрема, про партизанський рух на Кіровоградщині.


А для для учнів 9-а класу ліцею «Інтелект» Знам’янської міської ради (кл.кер.Клименко О.В.) бібліотекар дитячого відділу провела історичний пазл «Навіки в пам’яті народній». Бібліотекар розповіла про героїв Другої світової війни, про партизанський рух на території рідного краю, про підпільні організації на окупованих територіях та про дітей-героїв.    

   Героїчні подвиги українських партизанів у пам’яті народу житимуть вічно.

Немає коментарів:

Дописати коментар