субота, 16 квітня 2022 р.

 

Книга відкриває світ

    


 Ми не можемо уявити своє життя без книг. Книги  наші постійні супутники. Скільки книг треба прочитати , щоб бути освіченим, розумним, мудрим, щоб пізнати світ? Цього ніхто не знає. Читати потрібно все життя.

    Основною метою інтелектуальної гри – вікторини «Книга відкриває світ» , яка пройшла в Знам’янській юнацькій бібліотеці було залучення підростаючого покоління до читання , підвищення  читацької активності. Запропонована гра-вікторина складалась з 6 турів : « Я і бібліотека», «Я- тобі,  ти – мені», «Літературні анаграми», «Літературні омоніми», «Жартівлива вікторина», «Логіка».  Всі , хто прийшов  прийняти участь у вікторині були  дуже активними  відповідаючи на запитання вікторини пов’язані з бібліотекою , книгами, письменниками,швидко згадували  закінення для запропонованого їм прислів’я про книги.


 В  літературних анаграмах влучно переставляли букви і вгадували  літературні терміни  та імена письменників та їх героїв.  Діти були  задоволені тим , що цікаво  і з користю провели свій вільний час  в бібліотеці.

  

Немає коментарів:

Дописати коментар