вівторок, 16 листопада 2021 р.

 

Міжнародний день толерантності.

  16 листопада світ святкує Міжнародний день толерантності.  Саме  в цей день, є чудова нагода допомогти дітям зрозуміти інших, привідкрити завісу табуйованих тем та розвинути людяність.       З нагоди цієї дати у  юнацькій бібліотеці пройшов урок толерантності під назвою " Я , він , вона»,щоб ще раз нагадати про те , як важливо бути добрим і терпимим один до одного.


     Під час заходу бібліотекар  розповіла дітям про те , що толерантна людина – це особистість, якій притаманні моральні, духовні цінності та якості.   Акцентувала увагу присутніх  на тому , що кожен з нас повинен вірити і творити добро, зробити те, що інші вважають неможливим, подати гідний приклад оточуючим, зробити щось таке, що принесе користь .


Як доповнення до розповіді , діти отримали інформаційні буклети  «Толерантність». Учні  усвідомили ,  що для досягнення успіху у власному житті, уникнення різного роду конфліктів, кожному доцільно сформувати у собі толерантність як рису характеру. Нам всім потрібно бути добрішими . Треба пам’ятати, що ми всі різні, але  всі ми рівні.

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар