неділя, 13 червня 2021 р.

 

Бібліотечнй вікенд

      


Літні канікули - гаряча пора для бібліотек та бібліотекарів, коли дітей та дорослих не тільки обслуговують книгою, а й організовують для них цікаве і змістовне дозвілля.

 Юнацька бібліотека в рамках «Мистецьких вихідних» організували бібліотечнй вікенд «Читай, я буду слухать». Мета якого : пробуджувати бажання читати і знати більше казок; розширювати кругозір дітей; розвивати у них пам’ять, увагу, кмітливість, найкращі людські якості.


Цікавий, чарівний світ казки. Казка захоплює і веде у незвичайний і дивовижний світ.Не одне покоління дітей охоче лине в оповитий чарами світ казки, де на них  чекають улюблені герої та цікаві й повчальні пригоди. І кожна така нова зустріч – це завжди радість. Адже казка вчить добра, мудрості, сміливості, чесності – усього найкращого, що повинно бути притаманно  кожній людині. Діти  пригадали казки, в яких  ім’я літературного  героя  починається з певної літери, а також  відгадували  з якої  казки  той чи інший уривок.

Вс
і учасники вікенду прийняли активну участь у виготовленні книжкових закладок, фантазіям не було меж…Продовжили вікенд на свіжому повітрі: грали в «класики», а на «Поляні казок» грали в руханку.

Всі добре відпочили, поспілкувалися, весело і змістовно провели час та отримали заряд позитивних емоцій.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар