вівторок, 16 червня 2020 р.



Сучасна українська література
   
Кожна бібліотека прагне до максимального розкриття змісту своїх ресурсів для користувачів. Дієвим засобом впливу на формування читацької уваги є книжкова виставка. Тому  бібліотекарі Знам’янської міської бібліотеки-флії №3 підготували каскад літературних новинок «Її величність - сучасна українська книга»(біля міського Палацу культури), на якій було  представлено  найбільш яскраві напрями та течії сучасної української літератури. На ній кожен користувач міг знайти  легкі, мов хмаринки, книги для розважального читання, гарячі новинки, книги про справжні земні почуття та книги для втамування літературної спраги.

  Сучасні майстри слова намагаються залучити читача до співпраці та співпереживання. На своїх сторінках книг вони чудово вміють передати почуття, тому і читаються на одному подиху.
  Книга – мовчазний, але вірний друг, добрий порадник. Коли ти відкриваєш книгу, відчуваєш запах її сторінок, гортаєш її, проглядаєш текст... Книга – це інший світ, це фантастична істота. Спілкування з книгою допомагає людині розвиватися та вдосконалюватися. 



Немає коментарів:

Дописати коментар