понеділок, 29 квітня 2019 р.


  
В Україні свято Пасхи шанують і люблять. Гарний настрій, надія на краще, побажання добра і любові переповнюють всіх у цей день.  Працівники Знам’янської бібліотеки – філії №3 до Великоднього свята провели  майстер – клас «Писанка мальована, з любов’ю подарована». В ході заходу бібліотекар Коломіченко Л.Д.  ознайомила учнів з найбільшим святом весни – Великдень, з народними звичаями та традиціями нашого народу, розповіла про  значення кольорів і символів на писанках.
Був діалог з дітьми, які ділилися своїми враженнями святкування цього свята
в своїй сім’ї. Школярі  із задоволенням захопилися пасхальними візерунками, проявили неабияку фантазію. Дитячі вироби : листівки, та писанки прикрасили нашу виставку яку підготували бібліотекарі на читальній  залі.
Матеріали, представлені на виставці, знайомлять користувачів із традиціями святкування Великодня, розповідають про походження одного із важливих символів цього свята в Україні – писанку. З видань, представлених на виставці, можна дізнатися, що покласти у великодній кошик, господині віднайдуть смачні рецепти пасок та інших великодніх страв
. Нехай воскресне у душах кожного усе найкраще на землі – непохитна віра, щира відданість і вічна любов. Миру, здоров’я, злагоди усім! Христос Воскрес!

Немає коментарів:

Дописати коментар