суботу, 2 березня 2019 р.


Стежинками казок.
   
Дитяча казка — це перший і важливий щабель у житті дитини до пізнання навколишнього світу. Казки по праву вважаються золотим скарбом українського народу.
Не одне покоління дітей охоче лине в оповитий чарами світ казки, де на них  чекають улюблені герої та цікаві й повчальні пригоди. І кожна така нова зустріч – це завжди радість. Адже казка вчить добра, мудрості, сміливості, чесності – усього найкращого, що повинно бути притаманним кожній людині. 

    Бібліотекар дитячого відділу Знам’янської міської бібліотеки-філії №3 провела для вихованців 1 та 2 класу(вихователь Башняк Є.М.) Знам’янської спеціальної школи –інтернат інтерактивний урок «Стежинками казок». Метою цього заходу було збагатити знання присутніх засобами залучення до книги, розширити читацький світогляд уявленням про значення казки в житті людини, формувати читацькі смаки, виховувати поважне ставлення до книги.
   Діти розгадували загадки, складали пазли, брали участь у конкурсах та вікторинах. Подарунком для всіх став справжній театр - з глядачами та акторами, якими були самі діти. У їхньому виконанні прозвучала відома всім казка «Ріпка».
  



Немає коментарів:

Дописати коментар