середу, 18 травня 2016 р.

Подорожуємо Європою разом з бібліотеками
21 травня в  нашій державі відзначається День Європи – свято миру, демократії і єднання.  Напередодні,  в бібліотеках міста пройшли цікаві заходи.
Працівники центральної бібліотеки підготували незвичайний інформаційно-пізнавальний геокешинг «Зоряне сяйво Європи». Гра, яку запропонували бібліотекарі старшокласникам спецшколи – інтернату мала пізнавальний характер. За наведеними історичними та іншими цікавими фактами учасники легко пізнавали та знаходили на глобусі європейські країни, відповідали на запитання вікторини, переглянули документальний фільм з фестивалю DOKU daysUA «Канцелярська сотня». На згадку про цікавий та змістовний захід всі отримали невеличкі подарунки.


Країнознавча гра  «Далека і близька Європа»,  котру провели працівники міської бібліотеки-філії №3 - розширила  знання старшокласників НВК «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2-ліцей»  про Європу і країни, що входять до складу ЄС. Учні взяли участь у конкурсах:  «12  зірочок», «Галопом по Європі»,  «Темна європейська конячка»,  які допомогли  їм  дізнатися багато цікавого про європейські країни. Прийнявши участь  в іграх: «Третій зайвий», «Діжечка із запитаннями», «В гостях у казки»,  присутні мали змогу познайомитися з культурною спадщиною країн Європи. Свої знання школярі закріпили у вікторині  «Європа» і показали високий рівень знань історії та сьогодення Європейського Союзу за що й отримали солодкі нагороди.  

Немає коментарів:

Дописати коментар