неділю, 26 липня 2015 р.

Бібліотечний калейдоскоп «Літні забавлянки»
Літо. Проте в бібліотеках в цей час не до відпочинку, адже бібліотекарі своїм користувачам пропонують такі неймовірні акції, бібліомікси, конкурси, майстер-класи, літні майданчики, що про спеку просто забуваєш.

Уже стало доброю традицією відкривати яскравими заходами літні  «Майстерські вихідні» кожної суботи. Тож, працівники бібліотеки-філії№1 , 25 липня  організували  для всіх присутніх  яскравий бібліотечний калейдоскоп «Літні забавлянки».  Діти поринули у світ уяви та фантазії, взявши участь в  грі-вікторині «Зустріч з героями казок». Вони  залюбки перевтілювалися в різних казкових героїв, дружно відгадували з якої казки той чи інший герой, згадали пісні із казок, прислів’я і приказки. Відбулося справжнє казкове шоу. Адже казка викликає бажання творити добро, викликає  бажання фантазувати, створювати щось своє, неповторне; заохочує  до перших власних«спроб пера».
Другим  в програмі бібліотечного калейдоскопу був запропонований майстер-клас «Квіти  із гофропаперу». Захопились цим цікавим і красивим  творінням  і дорослі  і малі. Тому що свята люблять всі.  Яскраві і веселі квіти стануть ідеальним декором будинку або прикрасою будь-якого свята. Крім того, їх дуже просто зробити своїми руками.

Присутні  мали змогу почитати періодичні видання, особливою увагою користувалися такі журнали, як «Ідеї вашого дому», «1000 секретів», «Добрі поради», «Смачно і просто». Діти пригощались солодощами і фруктами.
Після невеличкої перерви  продовжили  творчу роботу: малюнок на асфальті «Тобі Знам’янко - наш дарунок». Багато дітей виявило бажання намалювати щось власне, від душі і присвятити своєму рідному місту. Ця праця згуртувала і познайомила дітей одне з одним і навчила  їх з більшим трепетом і любов’ю спілкуватись, малювати, творити для свого краю.
Літо завжди  швидкоплинно. Тож нехай девізом наших знам’янчан стане: «Корисне і приємне - кожний вихідний !», а  бібліотекарі завжди порадять і допоможуть.


Немає коментарів:

Дописати коментар