понеділок, 6 квітня 2015 р.

Неперевершений казкар

2 квітня - Міжнародний день дитячої книги! Цей день обрали для святкування не випадково. Саме в цей день народився неперевершений казкар, автор усім відомих "Снігової королеви," "Дюймовочки," "Гидкого каченяти" та інших чудових казок ГАНС КРІСТІАН АНДЕРСЕН!
    Ганс Крістіан Андерсен ніколи не був одружений, у нього не було дітей. Та це не завадило йому написати 156 дивовижних казок для дітей усього світу.
   Його історії неймовірно проникливі і душевні, проте варто приглянутись ближче, і можна помітити, що у них не тільки любов, доброта, але й глибока мораль, кожна з них - як урок для серця, як дитячого, так і дорослого.
   Ми, бібліотекарі, пишаємося тим, що можемо дарувати нашим дітям невелику радість - книгу, яка є джерелом духовного й ососбистого розвитку нашого майбутнього покоління.
  Тож  на протязі цілого дня наші маленькі користувачі мали можливість прийти до нашої бібліотеки і бути присутніми на голосних читаннях  під назвою « У світі казки чарівної».Вони із радістю слухали казки Г.К.Андерсена і залюбки  читали  свої улюблені казки письменника-ювіляра.

         Ніколи не переставайте вірити - в казки, в диво, і найголовніше - у себе!           

              

Немає коментарів:

Дописати коментар