неділю, 3 листопада 2013 р.

Бібліотечні інновації: створюємо майбутнє.


29-30 жовтня 2013 року в обласній науковій бібліотеці ім. Д.Чижевського відбулася Міжнародна науково-практична конференція „Трансформація бібліотечного простору – шлях до Відкритої бібліотеки, учасниками якої були директори та бібліотечні працівники обласних, міських та районних бібліотек з різних куточків України. Поважними гостями конференції були представники Білорусії та Польщі.

Знам’янську міську бібліотечну систему представляла директор міської ЦБС Марина Колісніченко та бібліотекарі центральної універсальної бібліотеки Вікторія Громова та Наталія Мирошниченко. Протягом роботи конференції вони відвідали дискусійні платформи,  секційні засідання, майстер-класи від архітекторів та дизайнерів України та Польщі.

30 жовтня в рамках конференції відбувся Ярмарок інновацій бібліотек Кіровоградщини. Знам’янська центральна універсальна бібліотека представила програму «Бібліотечне літо», суть якої полягала в пропаганді бібліотеки та залученні до читання в літній час населення міста через систему розважальних і пізнавальних заходів у  бібліотеках міста та за їх межами.

Учасники та гості конференції достойно оцінили творчу, цікаву, креативну організацію роботи  працівників міської  бібліотечної системи. Був оцінений неординарний підхід до розробки інформаційних та рекламних матеріалів, незвичних форм роботи бібліотек та яскраве представлення бібліотеки на Ярмарку.
Працівники центральної універсальної бібліотеки довели свою успішність і перспективність, про що свідчить Диплом за зайняте ІІ місце в обласному Ярмарку бібліотечних інновацій «Центральна бібліотека: модернізація діяльності в контексті часу» та цінний подарунок.



Немає коментарів:

Дописати коментар